Sült libacomb, curry-s szalonnás kelkáposztafőzelékkel

A megszokott kelkáposztafőzelék másképpen. Nem a magyar ízvilág köszön vissza a fokhagymás, fűszerpaprikás köményes ízvilágban, hanem a tejszínes, curry-s, édeskés fűszeres íz. Kiegészítve egy omlós, fűszeres sült libacombbal.
- Várszegi Zsolt

Hozzávalók
1800 g    libacomb                                 
80 g        KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék                    
1500 g    kelkáposzta                                 
1000 g    burgonya                                
100 g      vöröshagyma                                 
200 g      bacon                                 
80 g        KNORR Primerba Curry fűszerkeverék növényi olajban                     
85 g        KNORR MAIZENA Kukoricakeményítő**                         
0,2 l        RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap
Elkészítés
1 Liba elkészítése    
Az előkészített libacombot befűszerezzük KNORR Szárnyasok és sültek fűszerkeverékkel.
150°C-os sütőben bő két óra alatt megsütjük.
                                
2 Főzelék elkészítése    
A kockára vágott szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát.
Beletesszük a kockára vágott burgonyát és kelkáposztát, együtt pirítjuk, majd felengedjük vízzel.
Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük KNORR Curry pasztával és készre főzzük.
Kevés vízzel elkevert KNORR Kukoricakeményítővel besűrítjük.
RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel dúsítjuk.

Alapanyagok

A receptben található összes alapanyag megtalálható webáruházunkban, csupán egy kattintásra Öntől!
Forrás: Várszegi Zsolt, chef - Unilever