Rosé kacsamell

Hozzávalók
Fahéjas ánizsos borsos alma
  • cukor
  • fehérbor
  • ánizs
  • alma
  • fahéj
  • kubebabors

Lasagne tészta:
  • liszt
  • rétesliszt
  • fehérbor
  • víz
  • tojássárga

Rosé kacsamell
  • bőrös kacsamell
Elkészítés
Fahéjas ánizsos borsos alma

A cukrot lekaramellizálom, majd fehérborral felöntöm, ezután hozzáadom a borost, fahéjat és a csillagánizst. Kiforralás után lehűtöm és az alma cikkekre öntöm. Utána levákuumozom és állni hagyom.

Lasagne tészta

A hozzávalókat összedolgozom, kinyújtom, majd egyforma téglalap alakra vágom, amit a forrásban lévő vízben kifőzök. A káposztát leszeletelem, majd pirított cukron sóval és borssal elkészítem.

Rosé kacsamell

Az előkészített bőrös kacsamellet sóoldatban párolom, majd vákumozom és szuvidolom. Mielőtt tálalnám lekérgesítem egy kicsit pihentetem majd felszeletelem.

Termékajánló

Finomliszt

Alapanyagok

A receptben található összes alapanyag megtalálható webáruházunkban, csupán egy kattintásra Öntől!