Hozzávalók
• tejszín
• tojás
• cukor
• keményítő
• gesztenyepüré
• habtejszín
• tojásfehérje
• porcukor
• só
• vaj
• amaréna meggy
• tojás
• cukor
• keményítő
• gesztenyepüré
• habtejszín
• tojásfehérje
• porcukor
• só
• vaj
• amaréna meggy
Elkészítés
A crumble-t összedolgozom majd habzsák segítségével kis formákat nyomok a sütőpapírra és megsütöm. Eközben a tojásfehérjét porcukorral elkeverem, formázom és alacsony hőmérsékleten szárítom.
Legfontosabb alkotó eleme a krém. Francia krémet készítek, amit kihűtök és az áttört cukormentes gesztenye masszával elkeverem melyet tejszínhabbal lazítok. Rétegezve a pohárba helyezem és amaréna meggyel díszítem.
Legfontosabb alkotó eleme a krém. Francia krémet készítek, amit kihűtök és az áttört cukormentes gesztenye masszával elkeverem melyet tejszínhabbal lazítok. Rétegezve a pohárba helyezem és amaréna meggyel díszítem.
Alapanyagok
A receptben található összes alapanyag megtalálható webáruházunkban, csupán egy kattintásra Öntől!