Gesztenye mousse

Hozzávalók
•    tejszín
•    tojás
•    cukor
•    keményítő
•    gesztenyepüré
•    habtejszín
•    tojásfehérje
•    porcukor
•    só
•    vaj
•    amaréna meggy
Elkészítés
A crumble-t összedolgozom majd habzsák segítségével kis formákat nyomok a sütőpapírra és megsütöm. Eközben a tojásfehérjét porcukorral elkeverem, formázom és alacsony hőmérsékleten szárítom.

Legfontosabb alkotó eleme a krém. Francia krémet készítek, amit kihűtök és az áttört cukormentes gesztenye masszával elkeverem melyet tejszínhabbal lazítok. Rétegezve a pohárba helyezem és amaréna meggyel díszítem.

Termékajánló

Habtejszín

Alapanyagok

A receptben található összes alapanyag megtalálható webáruházunkban, csupán egy kattintásra Öntől!