Erdei gyümölcsös csokoládé brownie ( „Cékla” )

Elkészítés

1 Melegítsd elő a sütőt 180 c fokra. Zsírozz és papírozz ki egy mély 30 cm-s tepsit. Olvassz 115g vajat és 225g apróra vágott jó minőségű étcsokoládét.

2 Tedd félre hűlni a csoki mixet, majd adj hozzá 200 g barnacukrot, 100 g kristálycukrot és 2 teáskanál vanília aromát. Keverd jól össze. adj hozzá 4 nagy tojást egyenként adagolva, míg homogén nem lesz.

3 Keverd össze a 150 g lisztet, teáskanál sót és 1 teáskanál sütőport egy keverőtálban, majd keverd össze a csokoládés keverékkel simára. Forgass bele 225 g erdei gyümölcsöt.

Dolgozd össze, majd töltsd a mixet az előkészített tepsibe.

4 Süsd 30-35 percig. Ha a közepébe fogpiszkálót nyomva tisztán jön ki akkor kész.

A céklaformát kézzel formázom. Céklalevéllel, narancshéjjal és kakaóporral díszítem.

Termékajánló

Alapanyagok

A receptben található összes alapanyag megtalálható webáruházunkban, csupán egy kattintásra Öntől!
Forrás: Pikács Árpád, chef - Flight Catering