Elkészítés
1 Melegítsd elő a sütőt 180 c fokra. Zsírozz és papírozz ki egy mély 30 cm-s tepsit. Olvassz 115g vajat és 225g apróra vágott jó minőségű étcsokoládét.
2 Tedd félre hűlni a csoki mixet, majd adj hozzá 200 g barnacukrot, 100 g kristálycukrot és 2 teáskanál vanília aromát. Keverd jól össze. adj hozzá 4 nagy tojást egyenként adagolva, míg homogén nem lesz.
3 Keverd össze a 150 g lisztet, teáskanál sót és 1 teáskanál sütőport egy keverőtálban, majd keverd össze a csokoládés keverékkel simára. Forgass bele 225 g erdei gyümölcsöt.
Dolgozd össze, majd töltsd a mixet az előkészített tepsibe.
4 Süsd 30-35 percig. Ha a közepébe fogpiszkálót nyomva tisztán jön ki akkor kész.
A céklaformát kézzel formázom. Céklalevéllel, narancshéjjal és kakaóporral díszítem.