Vizibivaly Rib Eye

Hozzávalók
Hozzávalók 4 főre:
0,8 kg rib eye
4 tk mustár
6 dl olaj
4 cl balzsam ecet
Bors, só, rózsabors, maldon só
1,2 kg fekete gyökér
40 dkg vaj
6 dl fehér bor
20 dkg mascarpone
4 tk pesto

A muffinhoz:
Répa, liszt, tojás, reszelt sajt, sütőpor, só, cukor
Elkészítés
A húst bepácoljuk (olaj, mustár, só, bors), és állni hagyjuk. Elkészítésnél megkérgezzük, 200 fokon 6-8 percig sütjük, majd ugyanennyit állni hagyjuk. Találáskor rózsaborssal és maldon sóval ízesítjük. A fekete gyökeret vajjal, fehérborral, és zöldség alaplével puhára főzzük, lepürésítjük, majd finom szitán átszitáljuk.

Elkészítjük a répamuffint,160 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Találáskor a muffint ketté vágjuk, a mascarponét a pestoval összekeverjük, és ezzel töltjük meg, illetve a tetejére is rakunk egy kicsit.